Tuesday, December 18, 2012

DIY for B2B : SuperCun Wedding

DIY adalah DO IT YOURSELF atau DESIGN IT YOURSELF ~ segala persiapan perkahwinan itu dibuat @ direka sendiri oleh bakal pengantin atau ahli keluarga.

Sekarang saya dah mula menghitung hari untuk majlis perkahwinan kami..:)
memang tengah banyak buat reseacrh untuk DIY My Wedding terutamanya untuk guest book corner..banyak benda boleh jimat (bukan kedekut ye...) 

ini contoh design yg saya buat untuk guestbook saya..(confirm kena kutuk kan)



Tengah reseacrh jumpa pula facebook SuperCunWedding.. memang superb idea dari mereka ni semua! dr sini pun boleh dapat banyak idea ok untuk DIY..:)

kalau nak dibandingkan perihal pelamin, baju dan makeup memanglah perkara ni tak sepenting mana.

tapi sebagai B2B, i always wanted to have something different for my wedding. memang saya orangnya begitu. sukakan kelainan. atleast satu dua kelainan. i dont really like repetitive idea. that is me. no offense.

lagipun saya ni designer,so takda masalah nak design2 bagai ni guna bakat yg ada..cewaaah!

jom kita terjah SuperCunWedding punya idea..

tetamu-tetamu yang datang boleh tinggalkan ucapan mereka kat sini..bukan semua tetamu sempat jumpa dengan pengantin kan?

guestbook..simple dan cantik!

murah kan?tapi korg2 dah terlambat..sorry..T_T
comel if korg dpt buat photobooth cmni..

superb comel!
tapi kalau korang xnk buat sendiri/memang tak cukup masa,korg boleh je trus tempah dari SuperCunWedding..pakej dorang pun takde la mahal mana..confirm korng puas hati punya la..SuperCunWedding pun ada tawarkan brg2 untuk disewa ok..macam Photobooth & Wedding Rentals , Guestbook Corner,bekas hantaran,camera polaroid dan banyak lagi la..

ok la..if korang xcye,korg ley skodeng kat sini ye..





jom join!


2 comments:

AyongAtikah Zaid said...

assalamualaikum...salam perkenalan! ayong join jugak ga ni...all the best to us! :-)

Cream penghilang flek hitam membandel said...

Nice

Post a Comment