Thursday, August 11, 2011

Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

Hari ini 11/8/2011 bersamaan hari Khamis..Hari cuti untuk aku...Harini mmg xde plan nk g mne2..so g la search mne2 blog yg ade buat giveaway(untuk menghilangkan bosan aku duk sorg2 kt uma ni)..tga usha2 tbe2 jmpe giveaway ni Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan...Giveaway ni di anjurkan oleh blog Datin Tyka..

Cara dia senang je...
  1. Tulis tajuk entri “Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”
  2. Pada entri tu tulis yang ada giveaway ni ..
  3. Letak link di comment
  4. Siap
Hadiah yang dia nk bg pun agak lumayan la...

RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011

Tarikh tutup giveaway ni:
 20hb August 2011

Cepat2...jom join ramai2..mne tau boleh dpt duit rye nti kan...:)


4 comments:

tyka said...

thanks join .. 21hb August alert pada blog sitiatikah.com semula ya .. sbb keputusan akan diumumkan ..

ijat_asni said...

best of luck
^___________^

nice blog too~
feel free to visit mine
http://ijatasni.blogspot.com ^^

Liyana Ahmad said...

tq ijat...blog biase je...;)

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/

Post a Comment