Monday, February 21, 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!

Baru beberapa hari aku buat blog..macam2 aku jumpa kat blog2 orang lain..hehe..sblm ni aku ade jumpa blog sorng ni die buat contest teka silang kata...tapi yang tu hadiah die topup rm30...tp mcm xbest je..sbb kita bole copy paste jwpn org..:p

Tiba2 aku godeh2 blog orang,aku terserempak la dgn contest ni..


tgok mcm best je...sbb aku suka pada gambar...:)..ok..gambar yang aku pilih yang ni...

Haiwan Kesayangan Nabi Muhammad S.A.W




kenapa kucing menjadi haiwan kesayangan nabi?klik sini..Haiwan Kesayangan Nabi..
kalau rasa nk join contest ni bole click kt sini..giveaway-edy-kata-kau

nak tag sapa ye?sbb blog baru..so xramai folower lg..tag kwn yg ni la..


tarikh tutup pada  12.00 Tengahhari pada 28/2/2011

Terima kasih atas contest ini..:)


4 comments:

Mohammad Nizam said...

good luck!!:)

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Liyana Ahmad said...

u're welcome..mudah2an ade rezeki sy nti..:)

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

good job good luck

Post a Comment