Sunday, October 30, 2011

Elaun Wad+Operation Dah Diterima

Assalamualaikum..:)

Sorry..xdpt nk upload gmbr mse operate tu..xsmpt..:(

Alhamdulillah syukur...Semalam aku dapat berita dari aku pnye ejen merangkap Mr.Partner ak yang cek elaun wad+operation dah dpt..suka ak..agak bsar gak la nilai die..pasni pon ak rancang nk upgrade ak pnye medical card..bkn apa..ade rezeki lebih,ak upgrade la skit..ia akn m'bantu ak mase ak susah nanti..insyaAllah...

korang agak2 berapa ak dapat?duk hospital 4 ari(tp doktor kira 3hari je coz ak discharge sblm kol 2) dan juga elaun wad ak..
Cek Elaun Wad dan juga elaun pembedahan
Alhamdulillah..elaun yang aku terima sebanyak RM650...:)

Kalau korang rasa korang perlukan info pasal medical card,or korang nak amik juga medical card,bole je cari agent aku..:)

3 comments:

cikpjaz said...

medical card tu macam mana?

Liyana Ahmad said...

medical card tu akan digunakan time kita nk msuk hospital...bil hospital kte akn ditanggung oleh Prudential..kte just bya 10% je..tp nti kita akn dpt blik duit tu dlm bntuk elaun..tp tgok pakej mne kte amik...

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Post a Comment