Wednesday, July 13, 2011

Our 4th Anniversary.........

Assalamualaikum...

Alhamdulillah....hari ni 13-Julai-2011..genaplah 4tahun perkenalanku dengan Mr.Partner....tapi arini dia ade keje kat KL..sob3...(think positive)..dia nk cri duit untk kami gak..;)
so xksah sgt la..ari len ade je..bole je smbt...


Banyak kenangan dalam masa 4tahun aku kenal dia..daripada dia xde apa,sampailah dia yg sekarang ini...drpd dia kurus smpilah berisi skrg ni..hehehe(naya aku lau dia baca ni)...susah senang aku sentiasa ade dengan dia..sebab apa??aku bercinta ngan dia bkn sbb harta ataupun paras rupa..aku cinta dia ikhlas dari hati aku..sapa pun dia,aku sentiasa bersama dia..itu sikap ak..lgpun dia ni cinta pertama aku....so biarlah yg pertama ni menjadi yg terakhir..cewaaahh!!tp btol la..tu yg ak nak....


xde yg best pun arini melainkan dia wish "Happy 4th Our Anniversary..awak umpama nadi jantung saya..saya cintakan awak sangat3.."mmg xdpt nk smbut..sorang kt KL..sorg kt JB...:)

2 comments:

Siti Aisyah Hosrin(Lala) said...

jiwangnya~ geli nak baca,,hahahah:D
aisyah doakan kak yana dgn abng ijam cpat2 kawin n berkekalan hingga akhir hayat:)

Liyana Ahmad said...

hahahaha..lau geli jgn bce ecah oi..:p
amin....terima kasih...:D
harap2nya mcm tu la...

Post a Comment